Χωρις σειρα ετσι οπως με ταξιδεψε το πεδιο ..!

Χωρις σειρα ετσι οπως με ταξιδεψε το πεδιο ..!

Κανονικα πρεπει να περιμενω τον δικηγορο μου να μου πει εισαι ενταξει προχωρα , τον λογιστη μου να βρει τον καταλληλο καδ και να πει και αυτος εισαι ενταξει προχωρα, να ερθουν τα μπουκαλια , να εχω ετοιμασει τα αυτοκολητα και να τα εχω μπροστα μου ετοιμα ..και τοσες αλλες ανοησιες της γραμμικης μας εκπαιδευσης του πρεπει !

Εγω παιρνω αδειες …σε ολη μου την ζωη , αδειες να κανω αυτο η εκεινο, αδειες να θυμωνω , αδειες να βοηθαω , αδειες να αγαπω ..αδειες σαν να ειμαι μονιμα σε ενα στρατοπεδο που χαιρεταω τον διοικητη μου με σεβασμο!

Για μενα τα παντα ειναι οι ενεργειες , ειναι καλη η στιγμη να κανω αυτο η εκεινο; Ειναι καλη στιγμη να γραψω για αυτο η το αλλο , εχει αρκετη ενεργεια η ψυχη μου ; η καρδια μου να αντεξω αυτη την αντιδραση σε αυτη την δραση μου ;;…Ειναι καλη η στιγμη να κανω αμυνα η επιθεση ;…

Το για μενα που γραφω ομως δεν ειναι και τοσο σωστο …το συμπαν ειναι γεμματο αδειες να παιξεις η οχι , αδειες να παρεις την αλφα ενεργεα η την βητα …ασχετα αν οι ανθρωποι δεν κοιτουν ποτε ψηλα !

Ταυτοχρονα οπως συμπαν ετσι και ζωη , ετσι και ενεργεια απο το μεγαλυτερο σωματιδιο στο απολυτα μικρο ..ολα ειναι μια συμφωνια απο ομορφη μουσικη , απο δονηση και σημα !

Εδω και ενα μηνα παλευω με μια αποφαση , παλευω να διαχειριστω σωστα ..την επιλογη μου !…

Η αρχικη σκεψη μου ηταν ..δουρειακα και χωρις κανεις να το μαθει , απο στομα σε στομα για να εισαι ασφαλης !…

Που εδω που τα λεμε ειναι και το λογικο αλλα και το κλασσικο που εχουν κανει μεσα στους αιωνες πολλοι και καταφεραν και να πετυχουν τους στοχους τους αλλα και να ειναι και ασφαλης …!

Ελα ομως που δεν παιρνω αδεια για αυτο !.. Ελα που παω να κοιμηθω εδω και ενα μηνα και το μονο που ακουω ειναι το ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

Πολλα λογια ειπα , για να δωσω εξηγηση καποια στιγμη θα επρεπε να γραψω δυο τρια βιβλια , τους λογους , της αιτιες , τα γιατι , τους στοχους κλπ…ας παω ξερω στην παρουσιαση λοιπον !

Αυτο το αρθρο παρουσιαζεται μονο στους φιλους που ακολουθουν την πληροφορια μου τμωντας με με την συνδρομη τους , αργοτερα θα γινει γνωστο σε ολους … με σκοπο την πραγματικη βοηθεια ολων!

Θα μπορουσα να πω ανακαλυψα κατι αλλα εδω μεσα ολοι γνωριζουμε οτι την γνωση η την κλεβεις η στην δινουν η σκονταφτεις πανω της … ετσι λοιπον το αφηνω να αιωρειτε το πως …!

Καταφερα να δημιουργησω Ραδιονικο υγρο στοιχειο - σκευασμα , ενα νερο-υγρο στοιχειο που του μιλας (μηχανημα συχνοτητων) στην γλωσσα που καταλαβαινει (σηματα-δονησεις) και αυτο το κρατα στην μνημη του ( η μεγαλη ιδιοτητα του νερου και της μνημης ) …Πραγμα που σημαινει οτι οπου αγγιξει αυτο το υγρο στοιχειο με ταχυτητα φωτος εχει ενημερωσει τα κυτταρα ..αδερφια του απο νερο !…Εμεις ειμαστε κατα 70-75% απο νερο …και το νερο εχει μονο φιλους και μιλαει με ολα τα νερα ..γιατι δεν διαχωριζεται ποτε ..ειναι ολοτητα σε ολα !

Αυτο με κανει να μην μπορω να κοιμηθω , αυτο με κανει να ειμαι σε μονιμη αγωνια , σαν να ειμαι πανω απο την ρουλεττα και εχω στοιχηματισει την ζωη μου πανω σε ενα νουμερο!

Επελεξα την διαδικασια του ολοφανερου , επελεξα να μην παιξω κρυφτω και να σταθω ορθιος μιλωντας για αυτο και υποστηριζωντας το με οτι δυναμη εχω , δημιοργησα την radionics.gr , χρησιμοποιησα τον γραπτο λογο που θα με καλυψει νομικα σε οποιο θηριο απο σημερα ξυπνησει και θελησει να με φαει ..!

Μεσα εχω σηκωσει ηδη 22 διαφορετικα ..υγρα στοιχεια -ομιλουντα νερα !.. Μπορω να σηκωσω στην κυριολεξια χιλιαδες … ! Στις επομενες μερες θα βαλω το υγρο στοιχειο που μιλαει στα συνδρομα … ,μετα το υγρο στοιχειο που μιλαει στην ψυχη κοκ κοκ !

Για σχεδον δυο χρονια πειραματιστικα με την ραδιονικη και με την “θεραπεια” εξ αποστασεως..οπου ποτε δεν μπορεις να το λες “θεραπεια” μιας και δεν εχεις το δικαιωμα να “θεραπευεις”..αρα θα το πουμε με την Ευεξια εξ αποστασεως !! , ειδαν τα ματια μου παρα πολλα , αλλα δεν πρεπει να χρησιμοποιησω τιποτα , δεν πρεπει να υποσχομαι τιποτα , δεν πρεπει να δινω καμια ελπιδα μιας και εγω ειμαι εγω και δεν ειμαι αυτο που θελουν οι αλλοι που ελεγχουν τον κοσμο μας !

Σας το παρουσιαζω με απιστευτη περηφανεια , με γνωση του δρομου που ξεκιναει ..και για τα λουλουδια του και για της πετρες του , δεν νομιζω να υπαρχει αλλος δρομος που θα επρεπε να παρω , ειμαι σιγουρος οτι το ολα στο φως ειναι η μονη οδος , στο φως και το καλο και το κακο , στο φως και η αποτυχια και η επιτυχια , στο φως και ο πολεμος και το συμφερον … για να κατανοησουμε στο κατω κατω το βαθος του ψεμματος σε αυτο τον κοσμο !

Το Υγρο στοιχειο ισως να μην υπαρχει πανω στην γη για να μας ξεδιψα αλλα να ειναι το υλικο που αν γνωριζαμε να το χρησιμοποιησουμε να μποορυσε να νικησει το ενεργειακο , το θεμα σιτισης , το θεμα υγειας …ισως να ειναι το υλικο των θαυματων , ενας μεγαλος μαγος που αν του μλησεις σωστα να μεταμορφωνεται στο προσωπικο σου τζινι και να σου εκπληρωνει τις ευχες …και αυτες να μην ειναι μονο τρεις !

Stranger

https://katohika.gr/stranger-voice/choris-seira-etsi-opos-me-taksidepse-to-pedio/

Back to blog