Το σήμα, το μεγαλύτερο μυστικό για την υγεία σου

Το σήμα, το μεγαλύτερο μυστικό για την υγεία σου

Σήμερα θα μιλήσουμε ίσως για το πιο σημαντικό θέμα πάνω στην υγεία του ανθρώπου που από ότι φαίνεται κρατιέται πολύ καλά μυστικό από το κατεστημένο της γνώσης.

Όπως γνωρίζεις τα τελευταία τρία χρόνια αφιέρωσα σχεδόν όλο μου το χρόνο στην Μελέτη των σημάτων και την επίδραση τους πάνω στην υγεία.

Ασχολήθηκα με τη ραδιονική και με τον τρόπο που θα μπορούσα να δημιουργήσω εκπομπή-σήμα πάνω στο σώμα ενός ανθρώπου έτσι ώστε να του θυμίζω τη σωστή του λειτουργία.

Ας τα πάρουμε όμως με την αρχή για να κατανοήσουμε κάποιες λειτουργίες του σώματός μας.

Η σημερινή κλασική ιατρική επιμένει στην διαδικασία των γονιδίων και της κληρονομικότητας πάνω σε αυτά όπου με την επιγενετική ο άνθρωπος μπορεί να νοσήσει μιας και ξεφεύγει από την προκαθορισμένη λειτουργία των γονιδίων.

Οι επίκτητες δηλαδή συνήθειες σου, η διατροφή σου η μόλυνση το κάπνισμα κα θεωρούνται σήμερα ότι είναι οι αιτίες επιγενετικής διαμόρφωσης που μπορούν να σε κάνουν να νοσησεις.

Για τους γιατρούς μας σήμερα εάν έχεις ένα γονίδιο το οποίο είναι επιρρεπή παραδείγματος χάρη σε καρδιοπάθεια και εσύ φροντίσεις να έχεις την ίδια συμπεριφορά που είχε ο πρόγονος σου τότε έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να νόσησης από αυτή την ασθένεια.

Το μοντέλο δηλαδή δείχνει ότι το γονίδιο έχει την ικανότητα να πάρει αποφάσεις μόνο του και να εκφραστεί ανάλογα την δική σου συμπεριφορά στη ζωή

Πράγμα που είναι εν μερη αληθεια και εν μερη ψεμα ….

Αν προσέξεις όλα όσο θα πούμε σε αυτό το άρθρο θα έχεις καλύτερη γνώση από το 95% του πλανήτη πάνω στην υγεία είτε αυτοί είναι οι γιατροί είτε είναι απλοί άνθρωποι, ταυτόχρονα αν υιοθετήσεις αυτή την πληροφορία είναι σίγουρο ότι θα έχεις μία καλύτερη πορεία με το θέμα της υγείας σου.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από κύτταρα όπου το κάθε κύτταρο μέσα του έχει αρνητικό βολτάζ στο εσωτερικό του και θετικό βολτάζ στο εξωτερικό του.

Κάθε κύτταρο παράγει 1,4 volt

Μικρή ποσότητα αλλά όταν την πολλαπλασιάσεις με τα εκατομμύρια κύτταρα μέσα μας που είναι στην πραγματικότητα ο οργανισμός μας θα δεις ότι επί της ουσίας το σώμα σου είναι ένα εργοστάσιο, ίσως καλύτερα να έλεγα ένα πυρηνικό εργοστάσιο

Κάθε ζωντανό κύτταρο είναι μία μπαταρία όπου μέσα μας έχουμε 50 τρισεκατομμύρια κύτταρα όπου με περίπου 1,4 βόλτ αν τα πολλαπλασιάσουμε έχουμε τρισεκατομμύρια βολτ μέσα στο σώμα μας.

Τεράστια ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσες να πεις έτσι δεν είναι;

Αυτή την ενέργεια θα μπορούσαμε να εκπαιδευτούμε μέσω διαλογισμού να τη διαχειριστούμε και να την καθοδηγήσουμε στο να κάνει πράγματα σε εμάς αλλά και σε άλλους, η λεγόμενη ενέργεια τσι που χρησιμοποιούν πολλοί θεραπευτές στον κόσμο.

Με τόση ενέργεια μέσα μας ένας άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει αυτό ανάφλεξη…. Ένα από τα φαινόμενα που παραμένουν ανεξήγητα παγκόσμια μιας και έχει καταγραφεί πολλές φορές.

Κάθε λειτουργία στο σώμα σας είναι ήδη παρούσα σε κάθε κύτταρο.

Έτσι, όπου έχετε ένα όργανο στο σώμα σας, το κύτταρο έχει ένα οργανίδιο, που σημαίνει μικροσκοπικό όργανο.

Τα εγχειρίδια μιλούν για τον πυρήνα που είναι ίσος με τον εγκέφαλο. Ο πυρήνας δεν είναι ο εγκέφαλος. Ο πυρήνας είναι η γονάδα. Ο πυρήνας δεν ελέγχει το κύτταρο. Ο πυρήνας είναι η αναπαραγωγή των τμημάτων. Έτσι, αν είστε νεκροί και έχετε ακόμα το πρωτεϊνικό σας σώμα, τι λείπει; Το σήμα.

Όταν λοιπόν ένα σήμα συνδέεται με μια πρωτεΐνη, τι συμβαίνει στην πρωτεΐνη; Μετακινείται. Συμπεριφέρεται. Αν είστε υγιείς, η συμπεριφορά σας είναι καλή. Αλλά αν έχετε μια ασθένεια, η συμπεριφορά δεν είναι σωστή.

Τι μπορεί να προκαλέσει ασθένεια; Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα. Είτε η πρωτεΐνη είναι κακή, είτε το σήμα είναι κακό.

Οι άνθρωποι που εχουν κακές πρωτεΐνες τις απέκτησαν από γενετικές ανωμαλίες. Διότι αν γεννηθήκατε με ελαττωματικά γονίδια και τα γονίδια φτιάχνουν την πρωτεΐνη, τότε η πρωτεΐνη είναι ελαττωματική.

Αλλά, λιγότερο από το 5% του πληθυσμού έχει γενετικές ανωμαλίες. Αυτό σημαίνει ότι το 95% των ανθρώπων θα πρέπει να έχει μια υγιή, ευτυχισμένη ύπαρξη. Αλλά αν ήσασταν ένας από τους υγιείς ανθρώπους και τώρα είστε άρρωστος, τι θα προκαλούσε το πρόβλημα;

Υπάρχουν μόνο τρεις τρόποι για να χαλάσει το σήμα. Πρώτον, το τραύμα. Αν σκονταψω στον δρομο και στραμπουλήξω τον αστραγαλο μου, το σήμα παρεμποδίζεται.

Δεύτερον, οι τοξίνες. Αν η χημεία δεν είναι καλή μέσα στο σώμα, το σήμα δεν μπορεί να περάσει μέσω των κακών χημικών ουσιών. Και τα δύο αυτά παρεμποδίζουν τη διάδοση του σήματος.

Αλλά το τρίτο είναι Η ΣΚΕΨΗ, ο νους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σώμα. Απλώς στέλνει το λάθος σήμα τη λάθος στιγμή. Έτσι, αν αλλάξετε τη σκέψη και το μυαλό σας, μπορείτε να αλλάξετε τη βιολογία. Και αυτό, το μυαλό, είναι η κύρια αιτία των ασθενειών στον πλανήτη μας σήμερα.

Ποιο είναι το όνομα του διακόπτη που ελέγχει τη βιολογία σας; Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ, Και γιατί αυτό είναι σημαντικό; είναι γιατι ο τρόπος που βλέπετε τον κόσμο γινεται ο λογος που ελέγχει τη βιολογία σας.

Μας έχουν παραπληροφόρησει. Όταν οι άνθρωποι λένε ένα γονίδιο ενεργοποιημένο και ένα γονίδιο απενεργοποιημένο, ακούγεται σαν τα γονίδια να παίρνουν αποφάσεις.

Εδώ είναι η απλή αλήθεια. Το γονίδιο είναι ένα σχέδιο. Το γονίδιο δεν κάνει κανέναν έλεγχο. Το γονίδιο δεν είναι ποτέ ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Το γονίδιο είναι κόκκινο ή όχι κόκκινο. Και τι νομίζετε ότι ελέγχει το σήμα; Η αντίληψη!!!

Δεν είστε το θύμα των γονιδίων σας, διότι εσείς ελέγχετε τα γονίδιά σας. Ειστε ενα γονιδιακό σχέδιο…

Χρησιμοποιώντας επιγενετικό έλεγχο μπορείτε να φτιάξετε 30.000 διαφορετικές πρωτεΐνες από ένα σχέδιο γονιδίου.

Έτσι μπορείτε να έρθετε με καλά γονίδια και στη συνέχεια μέσω επιγενετικού ελέγχου να δημιουργήσετε καρκίνο, διαβήτη, και αυτο δεν έχει καμία σχέση με τα γονίδια, αλλά με τον επιγενετικό έλεγχο.

Μεσω αυτου επιστρέφετε η ευθύνη για την υγεία σας σε εσάς και όχι, δεν είστε θύμα των γονιδίων σας αλλα θυμα των σκεψεων σας!.

Ωστόσο, κάθε μέρα τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να σας λένε ότι τα γονίδια ελέγχουν αυτό και τα γονίδια ελέγχουν εκείνο. Και τότε οι άνθρωποι αγχώνονται για το ποια γονίδια υπάρχουν στην οικογένειά τους. Και όπως εχει πει ο Greg Braden, αν ψάχνετε για την ασθένεια, μπορείτε να δημιουργήσετε την ασθένεια μέσω της επιγενετικής.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι περίπου το 95 τοις εκατό του καρκίνου Δεν οφείλεται σε μεταλλαγμένα γονίδια, αλλά σε επιγενετικό έλεγχο.

Και μπορεί να περάσει από γονέα σε παιδί όπως τα γονίδια. Αλλά η διαφορά είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε την επιγενετική σας ανά πάσα στιγμή.

Αν αλλάξετε την αντίληψή σας, αλλάζετε την ανάγνωση των γονιδίων σας. Αν κάποιος σας πει ότι θα πάθετε μια ασθένεια και το πιστέψετε αυτό, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε την ασθένεια.

Έτσι, όταν κοιτάζετε τον εαυτό σας, δεν είστε μια ενιαία οντότητα, αλλά είστε μια κοινότητα 50 τρισεκατομμυρίων κυττάρων. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβετε τη λέξη κοινότητα. Κάθε κύτταρο είναι ευφυές, αλλά όταν είναι σε μια κοινότητα, εγκαταλείπουν την προσωπική τους ευφυΐα και ανταποκρίνονται στην κεντρική φωνή. Σε αυτή την κοινότητα, το κύτταρο πρέπει να ακολουθεί αυτό που είναι η κεντρική φωνή. Και αν η κεντρική φωνή λέει να πεθάνουν, τα κύτταρα θα πεθάνουν. Η κεντρική φωνή είναι ο νους σας!!

Στο ίδιο μοντέλο σκέψης μπορούμε να τοποθετήσουμε πλέον και την ίδια μας την κοινωνία.

Η κοινότητα αποτελείται από δισεκατομμύρια κύτταρα, έξυπνα θεωρητικά κύτταρα… Όπου ο νους η κεντρική φωνή-εξουσία προσδιορίζει με το πολιτικώς ορθό ποιο πρέπει να είναι το σήμα έτσι ώστε οι κοινωνίες βάση της κοινωνικής μηχανικής να μπορούν να διαλύονται ή να διορθώνουν.

Τι είναι η πληροφορία; Ένα σήμα συγκεκριμένο το οποίο εκφράζεται μέσα στον εγκέφαλο του κυττάρου, φωτό παλμικές δονήσεις πάνω σε νευροδιαβιβαστες, αν αλλάξεις την εννοιολογία, Αν βιασεις την εννοιολογική τοποθεσία, τότε το σήμα έρχεται λανθασμένο και η κεντρική φωνή οδηγεί την κοινότητα σε λάθος κατάσταση.

Για αυτό μπορούμε να βλέπουμε τις αποφάσεις που πλέον παίρνει κοινότητά μας οι οποίες ξεκάθαρα μας οδηγούν σε μία κατάσταση μειώσεις πληθυσμού-φτωχοποίησης και επισιτιστικής.

Επειδή το σήμα είναι χαλασμένο μέσω τις πληροφορίας που ελέγχει η ελίτ το σύνολο των κυττάρων της κοινωνίας μας αποδέχεται αποφάσεις και κινήσεις οι οποίες δεν συνάδουν με τη λογική και το γενικό συμφέρον.

Η Ελίτ είναι ο γιατρός που είπε στον ασθενή ότι έχεις ανίατη ασθένεια και θα πρέπει να πεθάνεις, και τα κύτταρα της κοινωνίας που είναι πλέον οι άνθρωποι ακολουθούν την κεντρική φωνή χωρίς να κατανοήσουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα.

Το οικονομικό φόρουμ του Κλάους σβαμπ μαζί με τον χάραρη επέβαλαν χωρίς να τους ζητηθεί ποτέ μία λύση από τα τρισεκατομμύρια άλλες λύσεις που έχει να κάνει με το ότι δεν θα χρωστάς δεν θα έχεις τίποτα και θα σαι ευτυχισμένος… Όπου εκεί μέσα εμπεριέχεται και ο πληθυσμός που πρεπει να είμαστε λιγότεροι…

Έτσι λοιπόν τα κύτταρα άνθρωποι ακούν την κεντρική φωνή, βλέπουν τις λανθασμένες κινήσεις της εξουσίας τους,… Αλλά δεν ξεσηκώνονται μιας και το σήμα είναι για όλους ότι πρέπει να πάμε για εκεί…. Σαν δηλαδή να υπήρχε μία ανώτερη οντότητα θεϊκή που μας είπε ότι σας επιβάλλουμε να πεθάνετε

Ταυτόχρονα το ίδιο το σύστημα φρόντισε να έχει πρόσβαση σε πολλών ειδών από “σήματα”.

Αφού κατάφερε πριν ένα αιώνα και αρκετές δεκαετίες να βγάλει τρελούς όσους επιστήμονες της εποχής ασχολούνται αποκλειστικά με τα σήματα για να θεραπεύουν την ανθρωπότητα και έτσι να εγκαταστήσουν με το ζόρι την χημεία για θεραπεία… Πάλι μέσω χημείας φρόντισε να συνδέσει τον άνθρωπο στο να δεχτεί σήμα με τη νέα τεχνολογία.

Έχω αφιερώσει απίστευτες ώρες στο να βρω τη λύση της αποκοπής του σήματος, μέχρι στιγμής έχω μηδενικά σχεδόν αποτελέσματα στο πώς να το σταματήσω.

Η γνώση όμως των ανθρώπων πάνω στην ουσία των πραγμάτων είναι πάρα πολύ σημαντική μιας και στον κόσμο που αυτοί επιλέγουν να φέρουν θα χρησιμοποιηθούν οι αλήθειες που μοιράσαμε παραπάνω, ένας άνθρωπος πλέον που γνωρίζει ότι η επιβολή του φόβου, η προπαγάνδα η φίμωση και η στέρηση Ελευθερίας του λόγου συμβαίνουν για συγκεκριμένους λόγους τότε μπορεί πιο εύκολα να δημιουργήσει άμυνες αλλά και να μην αφήσει την κεντρική φωνή να τον οδηγήσει στη δική του αυτοκαταστροφή.

Αν με ρωτήσεις για το σήμα που λέγεται ότι μπορεί να έρθει, αυτό που λένε οι ξένοι ερευνητές ότι μπορεί να γίνει στις 4 Οκτωβρίου θα σου απαντήσω ότι δεν είμαι σίγουρος…. Μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν απλά για να γινόμαστε εμείς οι ερευνητές όλο και πιο γραφικοι μέσα στο ραδιοφωνάκι των συνανθρώπων μας.

Αν με ρωτήσεις τι άλλο μπορούμε να κάνουμε άμεσα για το θέμα σήματος, Πέραν δηλαδή της υπάρχουσας πληροφορίας που ήδη δημιούργησε ένα κανάλι από σωστό σήμα μεσα σας… Θα σου έλεγα ότι επιβάλλεται από όλους μας να φροντίσουμε να ανέβει η ενέργειά μας και η δόνηση μας όσο πιο ψηλά γίνεται στην κλίμακα bovis πχ έτσι ώστε στην οποιαδήποτε προσπάθεια χτυπήματος μέσω τεχνολογικού σήματος να έχουμε απόθεμα ενέργειας και δονήσεων που θα μας κρατήσουν όρθιους.

Η σωστή διατροφή λοιπόν, το αλκαλικό νερό, τα φρούτα, η άσκηση, η θετική σκέψη, συναισθήματα που εκφράζονται ελεύθερα θα πρέπει να είναι μία διαδικασία μόνιμη από όλους μας από δω και πέρα.

Πετρώματα τα οποία προσφέρουν υψηλές δονήσεις, χαλκός, προσωπικά αντικείμενα που έχουμε φροντίσει να τα δονήσουμε πάνω στη δική μας υπογραφή, η προσευχή μας και η πίστη μας είναι και αυτά όπλα τα οποία πρέπει να χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Γνωρίζω ότι κάποιοι από εσάς θα νιώσετε ίσως ανασφαλής από τα θεωρητικά λίγα όπλα που διαθέτουμε αλλά πιστέψτε με στον κόσμο τον πραγματικό δεν είναι και τόσο λίγα όσο φαίνονται.

Καθημερινή χρήση το grounding, περπατήστε ξυπολυτοι γειωθειτε ελεύθερα πάνω στη γη και στο χώμα, ασχοληθείτε με τη γη και την κηπουρική και την καλλιέργεια, αλλάξτε το μοτίβο του χρονοδιαγράμματος της ημέρας σας, μείνετε στον ήλιο περισσότερο, επιλέξτε να είστε περισσότερο με ανθρώπους που αγαπάτε παρά με ένα κινητό η μοναχικοι με έναν υπολογιστή, ότι μα ότι σας κάνει την ψυχή σας να νιώθει πιο ανεβασμένη είναι χρήσιμο αυτή την εποχή για άμυνα.

 

Stranger,..

Back to blog