Το πειραμα θεραπειας εξ αποστασεως τελειωσε με μεγαλη επιτυχια , μαθε την συνεχεια ..

Το πειραμα θεραπειας εξ αποστασεως τελειωσε με μεγαλη επιτυχια , μαθε την συνεχεια ..

Μετα απο πολλους μηνες προσπαθειων σημερα τελειωνουμε το ανοικτο πειραμα μας , τα αποτελεσματα μας μπορουν μονο να ειπωθουν απο τα στοματα αυτων που συμμετειχαν !

Σημερα τελειωνω καποιες εκρεμοτητες σε διαφορους φιλους που συμμετειχαν και αυριο αποστελω τα τελευταια ραδιονικα στοιχεια που βοηθουν συνεπικουρικα στην καλυτερευση – λυση πολλων προβληματων υγειας !

Το πειραμα μας διαρκησε πανω απο 8 μηνες , καταγραψαμε πολλες διαφορετικες παθησεις και πρωτοκολλα , καταγραψαμε πολλες αλλαγες και λυσεις ωστε σημερα να ειμαστε σιγουροι οτι εχουμε στα χερια μας μια τεραστια ανακαλυψη !

Βεβαια υπαρχει πολυ μεγαλη συνεχεια ωστε να να καταφερουμε να φτασουμε σε μια αναγνωρισμενη λυση …απο ολους και ολα !

Η επομενη προσπαθεια μου θα ειναι η ενωση με γιατρους με ανοιχτο μυαλο οπου και εκει με βαση την δικη τους πλεον παρατηρση θα πειραματιστουμε πανω σε δικους τους “ασθενεις” για να αποδειξουμε οτι η ραδιονικη μπορει συνεπικουρικα να βοηθησει σε παρα πολλα προβληματα !

Μεχρι σημερα οσοι συμμετειχαν και πηραν λυση απο τα ραδιονικα στοιχεια τους προσφερθηκαν δωρεαν , απο σημερα τα ραδιονικα στοχεια μπορουν να δωθουν σαν προιον συναλλαγης σε οσους το επιθυμουν με τιμη !

Back to blog