Στοχευσε το προβλημα με την Ραδιονικη ...

Στοχευσε το προβλημα με την Ραδιονικη ...

Περιμένουμε την έγκρισή μας από τον ΕΟΦ για τα παρασκευάσματα του υγρού στοιχείου!!!

Παρακαλούμε μην κάνετε παραγγελίες για τα παρασκευάσματα του υγρού στοιχείου αλλά μόνο για τα ραδιονικα νομίσματα ή χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας προσωρινά μόνο για ενημέρωση!

Χρησιμοποιούμε χάλκινα νομίσματα (τα μικρά κέρματα ευρώ) επικαλυμμένα με κράμα χαλκού, πάνω στο χαλκό αποτυπώνουμε τις ανάλογες συχνότητες ανάλογα με το πού θέλουμε να στοχεύσουμε ! Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και στα σχόλια να μας γράψετε πού θέλετε να στοχεύσουμε πάνω στο κέρμα σας.

Αν υπάρχει κάποιο θέμα που θέλετε να βοηθήσετε με τη ραδιόνικη , αν θέλετε να την εξερευνήσετε , να δοκιμάσετε αν λειτουργεί , ενημερώστε μας τι ακριβώς σας ενδιαφέρει μεσο εμαιλ όταν κάνετε την παραγγελία σας !

Το κόστος του ραδιονικού νομίσματος είναι 24 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ  Αρα το ραδιονικο νομισμα μονο του κοστιζει περιπου  20 ευρω !

Κάθε νόμισμα μπορεί να έχει συχνότητες για ένα μόνο θέμα - πρόβλημα - στόχο , αν έχετε περισσότερους από έναν στόχους θα πρέπει να αγοράσετε τα αντίστοιχα νομίσματα ανάλογα με τους στόχους σας !

Μολις κανετε την παραγγελια σας με οσα νομισματα θεωρειτε οτι ειναι αρκετα επικοινωνουμε μεσω εμαιλ για να μας δωσετε τους στοχους που σας ενδιαφερουν !

Πρωταρχικος σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και όχι να πουλήσουμε γι' αυτό και έχουμε πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών , αν δεν δείτε καμία διαφορά θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας ή θα συνεχίσουμε να ερευνούμε τις συχνότητες για εσάς στέλνοντας σας νέα νομίσματα (χωρίς νέο κόστος για εσάς εκτός από τα μεταφορικά) μέχρι να βρεθούν τα σωστά σήματα !

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν την εντύπωση ότι έχουν το άλφα πρόβλημα αλλά τελικά έχουν το βήτα πρόβλημα , η σωστή διάγνωση του προβλήματος βοηθάει στην απόλυτη στόχευση των σημάτων και άρα στην πιο άμεση βοήθεια στα θέματά σας !

Η Ραδιονικη και τα σηματα μπορουν να βοηθησουν σε πολλαπλα επιπεδα και οχι μονο στον φυσικο κοσμο μας ! Ρωτηστε μας για ποιο θεμα θελετε να βρεθει μια λυση και θα σας απαντησουμε αν υπαρχουν ηδη σηματα μεσα στην ραδιονικη παγκοσμια βιβλιοθηκη !

Δεν υποσχόμαστε μια λύση, μια θεραπεία, μια βελτίωση, υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση μέσω των σηματων, αν αυτό είναι δυνατόν!!!...

Μετα την παραγγελια σας και την δικη μας αποστολη θα λαβατε εμαιλ οδηγιων για την χρηση των νομισματων σας !

Radionics.gr

Back to blog