Πως απαλλάχθηκα από τον χειρότερο πόνο της ζωής μου, με την βοήθεια της Ραδιονικής!

Πως απαλλάχθηκα από τον χειρότερο πόνο της ζωής μου, με την βοήθεια της Ραδιονικής!

(από τον Φ. Μπ.)
Επειδή, πρόσφατα ανακάλυψα (άγια η ώρα) το υπερόπλο της Ραδιονικής, μιας
εναλλακτικής, συνεπικουρικής θεραπευτικής μεθόδου που με έφερε από την κόλαση του αφόρητου νευροπαθητικού πόνου, στον παράδεισο της κανονικής μου υγείας, ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ αυτή την εμπειρία, με συνανθρώπους μου που πιθανόν ταλαιπωρούνται με δικά τους προβλήματα, μικρότερα ή μεγαλύτερα, συχνά εγκλωβισμένοι στο γνωστό “Εθνικό Σύστημα Υγείας... Αρρώστιας”.

Στα 60 μου, έχω αντιμετωπίσει αμέτρητους μικρούς ή μεγαλύτερους τραυματισμούς και αντίστοιχες μικρές ή μεγαλύτερες ασθένειες. Γι αυτό και κατά κανόνα απευθυνόμουν στο ελληνικό “σύστημα υγείας”, δηλ. σε γιατρούς, φάρμακα και όπου χρειαζόταν, σε νοσοκομεία.

Αρκετά νωρίς, από τα 20 μου είχα καταλάβει ότι όλο αυτό το κύκλωμα ευημερεί και πλουτίζει, όχι θεραπεύοντας μας, αλλά διαχειριζόμενο την αρρώστια μας, ιδανικά την μόνιμη – χρόνια!

Για αυτό και φρόντισα να αθλούμαι διαχρονικά να τρέφομαι υγιεινά για να είναι μειωμένες οι πιθανότητες να χρειαστώ αυτό το “κύκλωμα”.

Σταδιακά ανέπτυξα μια σπάνια αντοχή στον πόνο, που με έκανε σκληροτράχηλο (σσ. ράψιμο γονάτου χωρίς αναισθησία, ποτέ αναισθησία στον οδοντίατρο, ποτέ γκρίνια στα κρυολογήματα, στις γρίπες, στις αθλητικές κακώσεις, κλπ) και ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό. Επειδή όμως κανένας δεν είναι αλώβητος έτσι και εγώ χρειάστηκε κατά καιρούς να χρησιμοποιώ το “σύστημα” για την γρηγορότερη δυνατή αποκατάσταση – απαλλαγή του προβλήματος που μου τύχαινε.

Πριν από δυο μήνες αντιμετώπισα την χειρότερη εμπειρία της ζωής μου!
Ξεκίνησε από παρατεταμένη χρήση κρουστικού δράπανου (έντονης δόνησης) με το δεξί μου χέρι, η οποία δημιούργησε ένα “νευροκαβαλίκεμα” στην δεξιά ωμοπλάτη, που με την σειρά του πυροδότησε μια πάθηση του κεντρικού νεύρου του δεξιού χεριού (ωλένια νευρίτιδα), ο συνδυασμός των οποίων επέφερε έναν συνεχή και ανυπόφορο πόνο, σαν συνεχή τρυπήματα από σουβλιά (!) σε όλη την επιφάνεια από τον αυχένα, την ωμοπλάτη, τον ώμο μέχρι ολόκληρο το δεξί μου χέρι, με το χέρι να χειροτερεύει μέρα με την μέρα και με τάση να παραλύσει.

Ο πόνος ήταν αβάσταχτος, ακόμα και για μένα τον “σκληροτράχηλο” που άντεχε τα πάντα!
Επί μια εβδομάδα κάθε νύχτα δεν μπορούσα να κλείσω μάτι καθώς σφάδαζα από τον πόνο!

Φυσικά, δοκίμασα κάθε είδους παραδοσιακό μέτρο θεραπείας, συμβατικό και εναλλακτικό:

- 1ος ορθοπεδικός: συνταγή με βαριά αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, κ.ά. φάρμακα
(μηδενικό αποτέλεσμα!).

- 2ος ορθοπεδικός: εναλλακτική οζονοθεραπεία και διαφορετικά βαριά φάρμακα (μηδενικό αποτέλεσμα!)

- Βαθύς διαλογισμός: για έλεγχο ή έστω μείωση του πόνου (μηδενικό αποτέλεσμα).

- Ασκήσεις ενδυνάμωσης σε μηχάνημα, όπως προτείνεται συχνά από φυσιοθεραπευτές και προπονητές (μηδενικό αποτέλεσμα!)

- Καυτά ντους (ανακούφιση για 30’ και μετά χειροτέρευση!)

- Βελονισμός με πολύ καλές στατιστικές στους νευροπαθητικούς πόνους (μηδενικό
αποτέλεσμα!)

- 3ος ορθοπεδικός: άριστη διάγνωση και ένεση κορτιζόνης για ανακούφιση του πόνου της ωμοπλάτης (μηδενικό αποτέλεσμα!)

- Μοναδική εναπομείνασα εναλλακτική και αυτή μόνο για το χέρι… το χειρουργείο!!!

Και μετά το σύμπαν αποφάσισε να με λυτρώσει!..

Κατά τύχη διάβασα για την Ραδιονική (“<a href="https://www.radionics.gr/">Radionics.gr</a>”), μια επιστήμη και μια τεχνολογία που όπως και άλλες εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι, έτσι κι αυτή έχει αποκηρυχθεί από το “παγκόσμιο σύστημα υγείας” (!!!)

Φύσει σκεπτικιστής και επιφυλακτικός, αποφάσισα να την ψάξω και να βρω και να συζητήσω με ανθρώπους που είχαν θεραπευτεί από σοβαρά προβλήματα υγείας!
Όλοι τους μοιράστηκαν πρόθυμα την γνώση και την εμπειρία τους μαζί μου, για αυτό και είναι η σειρά μου να το κάνω.

Το ανθρώπινο σώμα και ο εγκέφαλος με τα πνευματικά – ψυχικά του φαινόμενα, είναι ένα ηλεκρομαγνητικό “Matrix” που λειτουργεί με κύματα και συχνότητες, μέχρι το τελευταίο του κύτταρο, μέχρι τον τελευταίο αδένα, αίσθηση και συναίσθημα. Όλα επηρεάζονται από συχνότητες. Και άλλες από αυτές το (μας) αρρωσταίνουν, άλλες μας θεραπεύουν!

Η Ραδιονική συνεπικουρική μέθοδος, μέσω των κατάλληλων μηχανημάτων “φορτίζει” ένα μέταλλο, όπως λχ. ένα χάλκινο νόμισμα, με τις κατάλληλες συχνότητες, ειδικές για κάθε  πάθηση και ο άρρωστος η τραυματισμένος το κρατάει σε επαφή με το σώμα του, λχ. σε μια τσέπη, μέχρι να αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα.

Όσο το φορτισμένο με τις κατάλληλες συχνότητες μέταλλο, παραμένει σε επαφή με το σώμα, τόσο αρχίζουν να συμβαίνουν εξαιρετικά “πράγματα”!
Αποφάσισα να το δοκιμάσω και να το παρατηρήσω λεπτομερειακά και αντικειμενικά καθώς είμαι ο τελευταίος στον κόσμο που θα μπορούσε να “παραμυθιαστεί” από κάτι που δεν δουλεύει.

Απευθύνθηκα στον ειδικό που μου σύστησαν τα άτομα με τα οποία είχα μιλήσει,
προμηθεύτηκα τα μέταλλα και τα έβαλα στις τσέπες μου: ένα για αυστηρά μέχρι 4ώρες το 24ωρο (ισχυρή αποτοξίνωση περιορισμένου χρόνου), ένα για το πρόβλημα του αυχένα μου και ένα για το πρόβλημα του χεριού μου και τα δύο μέχρι 16 ώρες το 24ωρο (δηλ. εκτός ύπνου).

Μέχρι την στιγμή που τα τοποθέτησα, εξακολουθούσα να σφαδάζω από τον πόνο! Μέσα σε λίγες ώρες ο πόνος, περίπου… εξαφανίστηκε!!! Για πρώτη φορά μέσα σε έναν μήνα, κοιμήθηκα βαθιά και γαλήνια!

Το επόμενο πρωί, που όπως και κάθε πρωί ο πόνος “ήταν” ο χειρότερος μέσα στο 24ωρο, τώρα πονούσα κατά ένα μικρό και υποφερτό βαθμό!

Ρώτησα και ενημερώθηκα ότι στην διάρκεια του ύπνου, ο οργανισμός “μαθαίνει” να λειτουργεί εμπεδώνοντας σταδιακά τις συχνότητες των μετάλλων, χωρίς την άμεση επαφή με αυτά.

Σε ότι με αφορά ο μικρός πρωινός πόνος, πριν ξαναφορέσω τα ραδιονικά μέταλλα, ήταν ευτυχία, γιατί ήταν και η αδιάσειστη απόδειξη ότι η θεραπεία μου ΔΕΝ ήταν Placebo (αυθυποβολή), αλλά απόλυτα πραγματική!

Σήμερα, 15 ημέρες μετά, ο πρωινός υπενθυμιστικός πόνος έχει σχεδόν εξαφανιστεί, έχω επιστρέψει σταδιακά στις βαριές – απαιτητικές εργασίες και την άσκηση χωρίς κανένα πρόβλημα και κυρίως έχω επιστέψει από την κόλαση του χρόνιου ανυπόφορου πόνου και την κατάθλιψη, στην υγεία, την χαρά και την αισιοδοξία.

Το σημαντικότερο, ανακάλυψα στην Ραδιονική ένα υπερόπλο υγείας, που μου προσφέρει την ανεξαρτησία από ακραία επικίνδυνους (στην πλειοψηφία τους) λειτουργούς του συστήματος υγείας, τους οποίους μπορώ πλέον να αποφεύγω όσο μπορώ, πλην εξαιρέσεων, ηθικής και ακεραιότητας!

σσ. το email ή και το τηλέφωνο μου είναι στην διάθεση του site και μέσω αυτού και όποιου/ας θα ήθελε να μάθει περισσότερα από την προσωπική μου εμπειρία προκειμένου να υποστηρίξει την θεραπεία του ίδιου, ή συγγενικών και φιλικών του προσώπων.
Στην εποχή μας, που η υγεία αλλά και η αλληλεγγύη αξίζουν όσο τίποτα άλλο, είναι χρέος μου να προσφέρω, ότι έλαβα!
Back to blog