Περί ραδιονικης θεραπείας οδηγός χρήσης

Περί ραδιονικης θεραπείας οδηγός χρήσης

Αν βρίσκεσαι εδώ για πρώτη φορά και δεν γνωρίζεις περί ραδιονικης διάβασε αυτό το άρθρο για να καταλάβεις από την αρχή. ΤΟΜΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ: Οι Συμπαντικοι Ντετεκτιβ στις Υπηρεσιας σας

Αυτό τον οδηγώ τον φτιάχνω έτσι ώστε όσοι φίλοι χρειάζεται να γνωρίζουν μόλις παραλάβουν τα ραδιονικα στοιχεία τι να κάνουν και πώς να τα χρησιμοποιήσουν να έρχονται σε αυτό το link και να διαβάζουν.

Η ραδιονικη για τον κόσμο μας σήμερα είναι μία ψευδοεπιστήμη, κατά συνέπεια λοιπόν και αυτοί που ασχολούνται μαζί της είναι είτε ψεύτες είτε έχουν παρασυρθεί σε κάτι το οποίο δεν έχει καμία ουσία

Έτσι και εγώ λοιπόν μιας και ασχολούμαι με κάτι ψεύτικο και το έχω αποδεχθεί μπορώ να προσδιορίσω και να δώσω δικές μου ερμηνείες σε αυτήν όλη την ψεύτικη διαδικασία.

Η ραδιονικη ξεκινάει να στέλνει το σήμα της προς βοήθεια από τη στιγμή που εσείς αποφασίζετε να ζητήσετε αυτή τη βοήθεια, με πιο απλά λόγια η ραδιονική δεν γνωρίζει την έννοια του χρόνου έτσι όπως εμείς την έχουμε αποδεχθεί.

Αυτή η φράση θα είναι η μόνη ίσως που θα σας δυσκολέψει να την κατανοήσετε γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι απλή διαδικασία πραγμάτων που θα συμφωνήσουμε μαζί.

Τα ραδιονικά στοιχεία και οποιαδήποτε συν επικουρική βοήθειά μας ζητήσετε ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε αλλάζοντας την μέχρι σήμερα θεραπεία που έχετε πάρει από τον γιατρό σας.

Ακολουθείτε πάντα τις συμβουλές του γιατρού σας για την θεραπεία που σας απασχολεί και βέβαια τη συνταγή που σας έχει δώσει και δεν αλλάζετε τίποτα σε οτιδήποτε σας έχει πει ο γιατρός σας.

Τα ραδιονικά στοιχεία απλά θα λειτουργήσουν συνεπικουρικά σε οτιδήποτε ηδη χρησιμοποιείται, θα είναι η βοήθεια αν θέλετε που θα κάνει τη διαφορά Αν πρόκειται να την κάνει και αν είναι ικανή να την κάνει.

Σε κάθε στοιχείο που θα παραλάβετε πάνω θα έχει ένδειξη είτε heal είτε kill είτε heal-kill .

Εσείς θα πρέπει να θυμάστε ότι όπου βλέπετε την ένδειξη kill θα πρέπει να χρησιμοποιείται το στοιχείο με περιορισμένη διάρκεια χρόνου, μία διάρκεια που θα σας την έχουμε προτείνει εμείς.

Όποιος στοιχείο έχει μόνο την ένδειξη heal μπορούμε να το έχουμε όλη μέρα πάνω μας και το αφαιρούμε μόνο όταν κοιμόμαστε.

Μία ακόμα ένδειξη που υπάρχει είναι το detox που και αυτό ανήκει στην κατηγορία των kill .

Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε ακριβώς τον χρόνο που ονομάζεται πάνω στο κάθε φακελάκι, σε άλλες περιπτώσεις και θα υπάρχει μήνυμα προς τα εσάς για αυτό χρησιμοποιούμε τον χρόνο που μπορούμε να αντέξουμε να έχουμε πάνω μας το φακελάκι. Παραδείγματος χάρη το φακελάκι θα γράφει πάνω 6 ώρες + πράγμα που σημαίνει τουλάχιστον 6 ώρες και συν όσο μπορέσουμε.

Τα ραδιονικά στοιχεία ποτέ δεν κάνουν κακό σε κάποιον οργανισμό, το σήμα που θα σας δώσουν είτε θα βρει στόχο στο όργανο που στοχεύει, ενέργειες είτε σε ψυχολογία, είτε δεν θα βρει καθόλου στόχο γιατί δεν θα υπάρχει εκεί πρόβλημα και απλά δεν θα κάνει τίποτα.

Συμφωνούμε λοιπόν ότι με τη χρήση των στοιχείων που σας δίνουμε ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση της υγείας σας δεν προέρχεται από τα δικά μας στοιχεία αλλά είναι η φυσική εξέλιξη της ίδιας υπάρχουσας κατάστασης που σας προβληματίζει.

Σε αυτόν λοιπόν τον οδηγό δηλώνω ξεκάθαρα ότι είμαι Ραδιονικος θεραπευτής, μάλιστα θα δηλώσω ότι σε αυτόν τον τομέα έχω φτάσει σε επίπεδα να έχω τεντώσει τόσο πολύ αυτή την ψευδοεπιστημη οσο κάνενας άλλος μέχρι σήμερα .(Συγχωρηστε μου αυτη την επαρση δεν ειναι χαρακτηριστικο μου αλλα οταν μου επιβαλεται να μιλησω μια παραλογη γλωσσα δεν συγκρατουμε και θελω να τρολαρω ακομα και τον εαυτο μου)

Από την άλλη πρέπει ξεκάθαρα να συμφωνήσουμε ότι μέσα από τη δική μας διαδικασία προσπάθειας και βοήθειας δεν θα πρέπει να έχεις καμια Ελπίδα ότι θα φέρουμε κάποια λύση.

Και αυτός ο οδηγός θα συνεχίσει να γίνεται οξύμωρος όσο οξύμωρη είναι και η κοινωνία μας και ο πολιτισμός μας σήμερα, είναι γνωστό σε όλες τις θεραπευτικές μεθόδους ότι η συναίνεση αλλά και η προσωπική πίστη του θεραπεύοντος έχει τεράστια σημασία. Η αυτό ίαση σου είναι μία τεράστια δύναμη που όλοι οι άνθρωποι την έχουμε μέσα μας, όσο πιο πολύ ανοιχτός είσαι στη σκέψη ότι όλα μπορούν να συμβούν τόσο πιο εύκολο μπορεί να γίνει για οποιαδήποτε μέθοδο να σε βοηθήσει πραγματικά.

Για μένα αυτός ο κόσμος ορίζεται και ακολουθεί συγκεκριμένα αόρατα σήματα τα οποία είναι ικανά να αλλάξουν μέχρι και την πορεία μιας ολόκληρης χώρας.

Πάνω σε αυτά τα σήματα θα δουλέψουμε μαζί, σε αυτές τις μικρές απειροελάχιστες ενέργειες που είναι αόρατες για το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου και με αυτές θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εντολές, κώδικες, προ αποφάσεις για την υγεία μας.

Σε κάποιες περιπτώσεις το σήμα ίσως να μην είναι το σωστό, αυτό μπορεί να συμβεί γιατί μας δώσατε μία λάθος διάγνωση, η για κάποιο συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά σήματα και πρέπει σιγά-σιγά να ξεδιαλύνουμε ποιο είναι το κατάλληλο για τον κάθε άνθρωπο.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε συχνή επικοινωνία με βάση την εξέλιξη στο πρόβλημά μας και ίσως να χρειαστεί να αποστείλουμε ξανά και ξανά νέα στοιχεία μέχρι να βρεθεί η λύση που ψάχνουμε, αν αυτή είναι ικανή να βρεθεί μέσα από τη ραδιονικη. Παραδείγματος χάρη ένας άνθρωπος που έχει αποφασίσει να νοσεί γιατί υποσυνείδητα αυτό θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για τη δική του ανέλιξη και μάθηση θα είναι πολύ δύσκολο για εμας να αποκόψουμε το προσωπικό του σήμα.

Κάθε ενδιαφερόμενος από εσάς θα λαμβάνει σε email τον αριθμό αποστολής που του έχουμε κάνει και είναι υποχρεωμένος να παραλάβει μόνος του τα στοιχεία που του έχουμε στείλει με δική του χρέωση 5 ευρώ.

Εμείς δεν πληρωνόμαστε για ότι κάνουμε, προσωπικά ακολουθώ την κινέζικη φιλοσοφία περί θεραπείας, αν κάνουμε καλό, αν φέρουμε τη λύση στο πρόβλημά σου τότε μπορείς αν θέλεις και στο μέγεθος που είσαι ικανός να μας αποπληρώσεις με συνείδηση, τότε θα μπορείς να κάνεις μία δωρεά στο μέγεθος της συνείδησης που θα έχεις δημιουργήσει απο την λυση που σου προσφερθηκε προς το κατοχικά νέα.

Για να χρησιμοποιήσετε τα ραδιονικά στοιχεία λοιπόν συναινείτε και συμφωνείτε με όλα τα παραπάνω και μόνο έτσι πλέον μπορείτε να τα έχετε πάνω σας.

Σας εύχομαι να έχετε ένα καλό ταξίδι προς την άμεση λύση των προβλημάτων σας.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας.

Stranger..

Back to blog