Οι ενδειξεις σε καθε σακουλακι με ραδιονικο νομισμα ειναι οι εξης :

Οι ενδειξεις σε καθε σακουλακι με ραδιονικο νομισμα ειναι οι εξης :

 

ΗΕΑL – Ολα τα νομισματα με αυτη την ενδειξη τα φοραμε ολη μερα και τα βγαζουμε στον υπνο μας (Βελτιστη χρηση ταυτοχρονης χρησης νομισματων ειναι τα 3 νομισματα πανω μας )

HEAL-KILL Τα νομισματα με αυτη την ενδειξη τα φοραμε οσο αντεχουμε ..μολις μας ενοχλησουν τα βγαζουμε (Ενοχληση ειναι το αισθημα κουρασης , πονοκεφαλος , ζαλαδα , ταση προς εμετο κοκ)

DETOX HEAL KILL Και εδω ακολουθουμε τον κανονα οσο αντεχω αλλα εχουμε μεσα στο μυαλο μας το εξης …αν εχουμε χρησιμοποιησει η χρησιμοποιουμε HEAL-KILL H KILL τοτε παντα πρεπει να εχουμε και της αναγκαιες ωρες του detox heal kill ωστε να μπορουμε να πεταξουμε εξω οτι σκοτωσαμε ! Δηλαδη μπορεις να δεις το heal kill Η Kill σαν τον σκοπευτη που αφηνει πισω τους νεκρους και το detox heal kill σαν το ασθενοφορο που ερχεται να παρει απο το πεδιο μαχης τους νεκρους να τους βγαλει εξω !!

KILL και DETOX KILL Παντα με χρονο που αναγραφεται πανω σε καθε σακουλακι ….πχ 4 ωρες ημερα !

WM Αυτα τα νομισματα εχουν πανω τους την ταυτοτητα φαρμακου και πρεπει να τα φοραμε με ευλαβια στον χρονο και στον συνδιασμο που θα αναγραφεται πανω στο σακουλακι …πχ 1 ωρα στις 12 μεσημερι μια ωρα 12 βραδυ !

Συνδιασμοι – Παραδειγμα 

Ας πουμε οτι εχεις επικονδυλιτιδα και τενοντιτιδα , θα λαβεις δυο heal ενα για την καθε στοχευση , ενα detox kill 4 ωρες ημερα για 15 μερες και ενα detox heal kill αν θεωρηθει αναγκαιο να καθαριστει κατι ακομα για να μειωθει η φλεγμονη !

Πως τα φορας , ο νομος του 3 

Τα δυο heal και το αρχικο detox kill για δεκαπεντε μερες, μολις περασουν τα δυο heal και το detox heal kill , αν εχεις παραπανω θεματα με περισσοτερα heal και heal kill κοκ ..τοτε πας σε κυκλους εννεα ημερων αλλα παντα επιλεγωντας 2 προς 1 …δυο heal ενα απο τα detox-kill-heal kill , μην ανησυχείτε δεν μπορει να γινει λαθος με την ραδιονικη η κακος συνδιασμος …το σωμα σας θα σας δειξει ακριβως τι και πως !

Αν θυμαστε τον κανονα του 3 , τον κανονα οτι σκοτωνω πρεπει να το καθαριζω και το 2 προς ενα τοτε θα βρειτε μονοι σας τους σωστους συνδιασμους !

Back to blog