Κρατά τις σημειώσεις μου σαν κόρη οφθαλμού…

Κρατά τις σημειώσεις μου σαν κόρη οφθαλμού…

Παλιά έγγραφα το πολεμικό ημερολόγιο, δεν σταμάτησε ο πόλεμος δε νικήσαμε…. Ούτε καν έχουμε αντισταθεί μέχρι ώρας.

Καταραμένος από παιδί να έχω ένα μυαλό που δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται, το μυαλό ενός μικρού ερευνητή που τίποτα δεν του κάνει σαν αλήθεια αλλά θέλει όλα από την αρχή να τα επαληθεύσει

Ακόμα και στον κινηματογράφο όταν ήμουν παιδί δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ μία ταινία όσο και περίεργο ή παράξενο σενάριο και αν είχε, έπρεπε πάντα να προσθέσω κάτι το συν στην εικόνα που παρατηρούσα, έψαχνα επαναλήψεις συμβολισμούς γωνίες που επέλεγε σκηνοθέτης και ότι άλλο θα έκανε τον εγκέφαλό μου να νιώσει πιο χορτάτος.

Έχω χωρίσει την ημέρα μου σε τομείς απασχόλησης του εγκεφάλου μου, ένα κομμάτι το αφιερώνω στα εργασιακά μου μπορεί να το πεις και επιχειρησιακά, ένα άλλο κομμάτι το αφιερώνω στην έρευνα για αυτά στην έρευνα πάνω στη δουλειά μου, το μεγαλύτερο κομμάτι το αφιερώνω στη γενική έρευνα, γιατί το σαράκι της αλήθειας και το μικρόβιο τού να βρεις το μυστικό είναι μία βαριά ασθένεια.

Έτσι λοιπόν νιώθω την ανάγκη πλέον να δημιουργήσω και το ερευνητικό ημερολόγιο, να το δώσω ελεύθερα, ώστε να μπορούν να καταγραφούν οι παρατηρήσεις μου και οι σημειώσεις μου σε ότι ανακαλύπτω κάθε μέρα, Με σκοπό αυτά να ταξιδέψουν μέσα στις συνειδήσεις των ανθρώπων για να μπορέσουν να βρουν το κατάλληλο έδαφος και τις κατάλληλες λύσεις που εγώ ίσως δεν προλάβω να φέρω εις πέρας.

Πριν μερικά χρόνια θυμάμαι σε μία συνάντηση με τον καθηγητή Ζωγράφο, τον εφευρέτη της εποχής μας που έχει βρει την λύση στην ενέργεια χρησιμοποιώντας το νερό για να παράξει υδρογόνο, σε μία του δήλωση πάνω στην εφεύρεση του.. εξηγώντας πώς ακριβώς δουλεύει η εφεύρεση του… Είπε χαρακτηριστικά βέβαια έχουμε και ένα μεγάλο μυστικό.

Εκεί ήταν που απάντησα χωρίς καν να το σκεφτώ μέσα από ένστικτο Αν θέλεις η γνώση που μπορεί να προέρχεται μέσα από το πεδίο…. Και το μυστικό είναι ότι το νερό το χρησιμοποίησατε ως μέταλλο.

Ο καθηγητής άνοιξε διάπλατα τα μάτια του και με ρώτησε μα πώς είναι δυνατόν να το ξέρεις… Απάντησα απλά ότι γνωρίζω πολλά χωρίς να γνωρίζω γιατί και συνεχίσαμε την κουβέντα για το θέμα μας.

15 χρόνια τώρα χρησιμοποιώ μία μέθοδο γράφης για να επικοινωνήσω μαζί σας, άλλες φορές γράφω εγώ συντονισμένος με ανώτερες συχνότητες κι άλλες φορές νομίζω ότι δεν είμαι εγώ αυτός που γράφει αλλά έχουν αναλάβει οι ίδιες οι συχνότητες να ενημερώσουν. Είτε εγώ είτε ενωμένος με το πεδίο καταφέραμε να φέρουμε πληροφορία από το μέλλον πολλές φορές μπροστά στα μάτια σας έτσι ώστε να γίνεται βιωματική αναγνώστες και να ανακαλύψετε την αλήθεια στα λεγόμενά μας

Μία από τις κλασικές ατάκες που χρησιμοποιήσαμε…. Ήταν η στόχευση στο νερό, κάτι που σήμερα με έχει κάνει να νιώθω λίγο ανόητος που σαν ερευνητής δεν είχα την παρατηρητικότητα να ενώσω περισσότερο το παζλ.

Είμαι 100% πεπεισμένος ότι η γη και αυτό το matrix, ολόκληρη η ζωή μας, η υγεία μας οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας διέπονται από έναν κανονισμό και πέπλο συχνοτήτων που μας επηρεάζει απόλυτα.

Λίγο πριν γράψω αυτό το άρθρο είχα ένα πονοκέφαλο από το πρωί ο οποίος  σχεδόν με είχε καθηλώσει, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω πάνω μου (για εκατοστή φορά)… Συχνότητες για να με θεραπεύσω, έχουν περάσει 15 λεπτά και δεν νιώθω το παραμικρό…. Ίσως και αυτό να είναι η τελευταία σταγόνα στο ποτήρι που αποφάσισα να μοιράσω τις σημειώσεις μου.

Το νερό είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο, είναι ο οργανισμός που μπορεί να θυμάται όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, ένας ζωντανός οργανισμός με τεράστια δύναμη αλλά και τεράστια αποθήκη πληροφορίας μέσα του.

Η μνήμη του είναι τεράστια, μπορείς μέσα του να αποθηκεύσεις τα πάντα, ταυτόχρονα το ίδιο το νερό μπορείς να το μετατρέψεις είτε σε όπλο είτε σε ενέργεια…. Είτε σε φάρμακο αν καταφέρεις να του μιλήσεις και να σε καταγράψει.

Το νερό ως μέταλλο ήταν το μυστικό του Ζωγράφου… Το νέο μυστικό είναι το νερό ως μνήμη αλλά και κεραία που αποδίδει το σήμα

Σας είχα γράψει από παλιά ότι ψάχνω να βρω τον τρόπο να σταματήσω το εισερχόμενο σήμα… Αυτό το άγνωστο που θεωρώ ως επικίνδυνο… Ή αλλιώς αυτό που προγραμματίζει την ζωή μας κάθε μέρα

… Και τότε σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να δημιουργήσω ένα τείχος, έναν τρόπο να αντικρούσω το σήμα…. Σκεφτόμουν γραμμικά και συμβατικά.

Εδώ και οκτώ μήνες είχα ένα πρόβλημα στα πνευμόνια μου όπου ένα φλέμα που ήταν αδύνατο να βγει από μέσα μου είχε φτάσει στο σημείο να μη με αφήνει και να κοιμηθώ

Πριν ένα μήνα έφτιαξα ένα ραδιονικο στοιχείο στο οποίο του πήρε ίσως 10 λεπτά για να ξηράνει το σημείο που υπήρχε το φλέμα και να το εξαφανίσει.

Στα πειράματα ραδιονικής που έκανα τα τελευταία δύο χρόνια είχα αποτελέσματα που δεν είναι πιστευτά από κανέναν… Αλλά είχα και μηδενικά αποτελέσματα σε κάποιους ανθρώπους.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της έρευνας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία είναι ο πειραματισμός…. Είναι το πιο ακριβό κομμάτι και το πιο χρονοβόρο μιας και στη νορμάλ  ιατρική που γνωρίζαμε μέχρι χθες… Μία εταιρεία χρειάζονταν 10 χρόνια πειραματισμών για να φέρει στην αγορά ένα νέο φάρμακο.

Έχω πολλά μέσα στο μυαλό μου για το πώς θα λυθούν οι αναπάντητες ερωτήσεις μου στο θέμα της ραδιονικής ως ένα όπλο υγείας.

Γιατί κάποιοι αμέσως ακούν το σήμα και αμέσως συντονίζονται και αλλάζουν την υγεία τους ενώ κάποιοι άλλοι δεν το ακούν καθόλου; Με ποιον τρόπο θα ξεχωρίσω αυτόν που έχει δεχθεί χτύπημα και επιβολή μέσω σήματος με έναν άλλον ο οποίος δεν θα ακούσει τη θεραπεία;

Το δέντρο ερωτημάτων ανοίγει πάρα πολύ ώστε να μπορούσα μόνος μου να πειραματιστώ και με άλλους χίλιους ανθρώπους, θα ήθελα δέκα ζωές να καταλήξω μόνο με τις δικές μου δυνάμεις, δεν είναι μόνο ο διαχωρισμός των ομάδων είναι και η στόχευση των συχνοτήτων.

Διαλέξαμε σωστή συχνότητα; Βάλε με την κατάλληλη ένταση; Το κάναμε για αρκετό καιρό;… Πάρα πολλά τα ερωτήματα που χρειάζονται δεκάδες χιλιάδες ώρες και ανθρώπους να πειραματιστούν για να βγάλουμε κάποια υγιή συμπεράσματα.

Όλα αυτά βέβαια υπήρχαν μέχρι και την στιγμή που με κάποιον τρόπο που δεν θέλω να μοιράσω…. Ήρθε η σκέψη της χρήσης του νερού ως κεραία.

Έπρεπε επιτέλους να καταλάβω ότι πρέπει να στοχεύσω το νερό…!!!!

Το ανθρώπινο σώμα είναι 75% νερό, το νερό έχει μνήμη και μεταδίδεται στα μόρια του με την ταχύτητα του φωτός η όποια πληροφορία.

Αν μπορούσα να συντονίσω το νερό σαν κεραία τότε η δυναμική της ραδιονικής θα εκτοξευόταν χιλιάδες φορές πιο δυναμικά.

Όταν ήμουν μικρός είχα ακούσει την ιστορία του Καματερού, το θαυματουργό νερό του Καματερού, θυμάμαι μάλιστα ακόμα και τον παππού μου να εξηγεί και να εξιστορεί πόσες χιλιάδες κόσμος ήταν μαζεμένοι γύρω από τα βυτία.

Για έναν περίεργο λόγο συμπτώσεις μέσα στο σύμπαν, συγχρονικότητας που πρέπει να υπάρχει για να σου δείχνει ίσως κάτι… Υπήρξα συμμαθητής με τον γιο του Καματερού στο λύκειο, τότε είχα μάθει λοιπόν ότι ο ίδιος ο καματερός πραγματικά πίστευε ότι το νερό του ήταν θαυματουργό, δεν ήταν κομπογιαννίτης ο άνθρωπος ήθελε πραγματικά να κάνει καλό στους συνανθρώπους του.

Μεγαλώνοντας και ερευνώντας συνεχόμενα μιας και είναι είπαμε η κατάρα μου έμαθα ότι το νερό του Καματερού είχε μέσα ράδιο… Δεν ήταν δηλαδή ένα απλό νερό αλλά μέσα του είχε συχνότητες… Κάποιες συχνότητες που του είχε προσδώσει η φύση.

Πού να ήξερα ότι αυτή τη στιγμή που γράφω θα ένιωθα και εγώ σαν τον Καματερό, θα είχα την ίδια αγωνία αλλά και την ίδια αγάπη να μπορούσα να προσφέρω το ίδιο που έχει προσφέρει και αυτός.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το σώμα που νοσεί…. Η ψυχή που για κάποιο λόγο δονείται λάθος… Δεν έχει να κάνει με μικρόβια με βακτήρια με ιούς η αυτοάνοσα… Γιατί όλα αυτά είναι πληροφορίες, είναι δονήσεις, είναι ήχος…. Είναι σήματα.

Με το σωστό σήμα σκοτώνεις όλα τα βακτήρια που θέλεις, με το σωστό σήμα διατηρείς την υγεία του σώματος, ένα υγιές σώμα και μία ψυχή που δεν την αποσυντονίζει τίποτα δεν έχει κανένα λόγο να νοσήσει μέσα στο matrix πού ζούμε.

Από την ώρα που ασχολήθηκα στο Πεδίο της ραδιονικής για κάθε θεραπεία που έκανα σε συνάνθρωπό μου την πλήρωσα με δική μου απώλεια ενέργειας ή υγείας η με άλλο ξύλο που έφαγα μέσα στο Πεδίο ξανά ενεργειακό.

Αυτά είναι αρκετά για να σε κάνουν να σταματήσεις γιατί λες πόσο να αντέξω, αν είναι για τον καθέναν που θα γίνει καλά εγώ να χάνω και ένα δάχτυλο δεν συμφέρει το πράγμα.

Από την άλλη ερευνητικά έπρεπε να ανακαλύψω το λόγο που το matrix αντιδρά έτσι, καταλήγω λοιπόν ότι όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα στον πλανήτη μας είναι κάτω από την εντολή των δονήσεων και αυτές τις δονήσεις που μας κρατάνε φυλακισμένους προφανώς κάποιες άλλες οντότητες σήματα και αυτές έχουν προγραμματιστεί για να φυλάνε αυτό το status ύπαρξής μας μέσα στη φυλακή, άρα ότι άλλο ενοχλεί αυτή την εντολή, αυτό τον προγραμματισμό θα πρέπει να πολεμιέται άμεσα.

Θέλω να ξέρεις και να θυμάσαι και να το κρατήσεις μέσα σου για πάντα ότι υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση μη σου πω βέβαια και απόλυτη περίπτωση η ζωή μας και η υγεία μας να είναι απόλυτα ελεγχόμενη από εξωτερικές ενέργειες και επιβολές… Και δεν μιλάω για τα γραμμικά της σύγχρονης επιστήμης, μιλάω για όλα αυτά που σε εκπαίδευσαν να μην πιστεύεις.

Κάνε μου λοιπόν μία τεράστια χάρη, να αμφισβητείς τα πάντα, ίδιος ότι έχει να κάνει σχέση με την υγεία σου, την ψυχολογία σου και τους λόγους που έχεις βρεθεί σε αυτή την κατάσταση να αμφισβητείς συνέχεια.

Δεν έχω το δικαίωμα να σου πω να μην πιστεύεις στην ιατρική, έχω όμως το δικαίωμα να σου πω ότι θα πρέπει να ψάχνεις όλο τον κύκλο της γνώσης της συνείδησης και της πληροφορίας, οφείλεις να έχεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά σε εναλλακτικές μεθόδους, σε φυσικές μεθόδους, σε αυτά που γνώριζαν οι παλιοί, οφείλεις να έχεις τη θέση ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν τα πάντα μπορούν να θεραπευτούν.

Αυτό που σήμερα νομίζεις ότι έχεις δεν είναι αναγκαστικό να υπάρχει και αύριο, η γραμμική μας διαδικασία αυτού του πολιτισμού θέλει να σε πείσει ότι κάτι το οποίο είναι αυτοάνοσο ή δύσκολο στη θεραπεία του για αυτό τον πολιτισμό ,ότι δεν μπορεί αύριο να είναι τελείως διαφορετικά.

Και όμως ο άνθρωπος σήμερα μπορεί να νοσεί από κάτι, μπορεί να πάει να κάνει εξετάσεις και να βρεθεί κάτι, και αν πάει σε μία εβδομάδα να κάνει πάλι εξετάσεις με διαφορετική ψυχολογία, με ανεβασμένη τη συχνότητα του να δει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει πια όσο και αν θέλει αυτός ο πολιτισμός να σε πείσει ότι υπάρχουν καταστάσεις που δεν αλλάζουν.

Το σώμα μας η ψυχή μας η ενέργειά μας και το σήμα μας σήμερα μπορεί να είναι κάπως και αύριο να είναι τελείως διαφορετικό, η διαφορά της αλλαγής από το έχω με το δεν έχω τίποτα είναι η απόφαση της δόνησης του εγκεφάλου σου ότι έχεις κάτι που δεν αλλάζει.

Μην τους αφήνετε να σας συντονίζουν σε ένα συγκεκριμένο σήμα και σε μία συγκεκριμένη συνείδηση γιατί αυτή είναι η αρχική θέση ενός πολέμου που δεν αναγνωρίζεται, ενός πολέμου που γίνεται εναντίον της ανθρωπότητας και συμβαίνει μέσα από την διαδικασία του ίδιου του matrix στον κεντρικό πυρήνα του προγράμματος.

Δεν λέω ότι όσοι έμαθαν τα γράμματα έτσι ότι συμμετέχουν ενεργά και με συνείδηση σε αυτό το έγκλημα λέω ότι αυτοί που έμαθαν τα γράμματα έτσι δεν έχουν ιδέα ότι ο λόγος που τα έμαθαν έτσι είναι η κεντρική εντολή του αρχικού προγραμματιστη που μας έχει φυλακίσει εδώ.

Μεγάλη κουβέντα όλο αυτό και δεν πρέπει να πάω προς τα εκεί αυτές οι σημειώσεις δεν είναι για να εξηγήσω το πρόγραμμα φυλακής μας

Οι σημειώσεις μου μένουν εδώ με στόχο και σκοπό να τις σώσεις να τις κατεβάσεις και να τις εκτυπώσεις για να σου αφήσουν μία πληροφορία ώστε στο μέλλον να μη χαθεί.

Το νερό μιλάει μαζί μας, το νερό μπορεί να προγραμματιστεί σε σήμα, το νερό έχει μνήμη και μπορεί να εκπαιδεύσει οτιδήποτε το πλησιάσει, το νερό είναι κεραία.

Δεν ξέρω που θα εξελιχθεί αυτή η έρευνά μου, δεν ξέρω αν θα προλάβω να βρω τον τρόπο δουριακα  και κρυφά από το ίδιο το σύστημα φυλακής μας να προσφέρω λύση σε ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί στα παραγάδια των σημάτων τους, γνωρίζω όμως ότι δεν θα σταματήσω γιατί είναι ένας αυτοσκοπός που από μόνος του με κάνει να συνεχίζω.

Το νερό μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα, φτάνει να του μιλήσεις στη γλώσσα που ακούει, φτάνει η πίστη σου η συνείδησή σου και το σώμα σου να θελήσει να ξεφύγει από το συντονισμό της εντροπίας που θέλουν να υπάρχεις.

Αυτές τις σημειώσεις νομίζω μέχρι σήμερα μπορώ να αφήσω, ότι κι αν γίνει αύριο στο μέλλον μην αφήσεις κανέναν ποτέ να σου πει ότι το νερό δεν μπορεί να είναι κεραία

Στο υπογράφω ότι είναι και ότι κάθε μέρα μιλάω μαζί του….

Η συνέχεια θα δοθεί στην ιστορία , τα λεγόμενά μου, όλα όσα έχω γράψει και έχω υποστηρίξει θα τ α αποδείξει μόνο η ιστορία της ανθρωπότητας… Μέσα από τις προσπάθειές μου να βρω τον τρόπο χωρίς να με σταματήσουν να αλλάξω το σήμα…. Τουλάχιστον τις υγείας μας

Stranger..

Back to blog