Γνωριστε το Ραδιονικο Υγρο-Σκευασμα !

Γνωριστε το Ραδιονικο Υγρο-Σκευασμα !

Γνωριζω τι ερχεται , γνωριζω πως θα αντιδρασουν οι “αγαπητικοι” και πολλοι “καλοι μαθητες” της ταξης αυτου του πολιτισμου …θελωντας να δειξουν ποσο καλα παιδια ειναι και ποσο υπακουα !

Γνωριζω τι θα κανουν τα τρολ , τι θα σκαρφιστει η “φυλη” που σαν καρκινωμα διαλυει τον ιστο της Ελληνικης κοινωνιας , γνωριζω οτι θα με πουν τον Επομενο “Καματερο”…η τον απατεωνα που προσπαθει να πουλησει για να κονομησει !..

ΣΕ ολα αυτα τα γνωριζω βαλε ακομα και αλλα χιλια … και αλλους χιλιους μηρυκαστικους δουλους ,υπαλληλους της Νεας Ταξης και των λομπι του ψεμματος που θα λυσαξουν να δειχνουν με το δαχτυλο τον κακο ανθρωπο… τον απατεωνα , τον πονηρο και οτι αλλο θα βρουν ακομα για να σβησουν !

Εχω συνηθισει να με σβηνουν , εχω συνηθισει αυτη η κοινωνια να μιλαει σημερα με της λεξεις μου , στα καναλια , στα ραδιοφωνα , στα βιντεο αλλα κανεις να μην τολμαει ποτε να θυμηθει ..ποιος τα ελεγε , ποιον πολεμουσαν πριν , ποιον αποδομουσαν πριν…και σημερα να ειναι ολοι αφηγητες του κοσμου που περιεγραψα και προσπαθησα να αλλαξω ..αλλα δεν με αφησαν !…

Ταυτοχρονα γνωριζω οτι η βλακεια , το χαμηλο iq , δημιουργημενο επιτηδες απο την Ελιτ για να ειναι ευκολα χειραγωγισιμο , η λεγομενη ομαδα της επιφανειας πληροφοριας θα καταπιει αμασητα τα παντα οταν θα θελησουν να σβησουν η να αποδομησουν … για να το κλεισω ..γνωριζω το συστημα , γνωριζω τι ερχεται … το θεμα ειναι ποσοι απο εσας στο τελος θα γνωριζετε την αληθεια η το θεατρο που θα παιχθει !

Δεν μπορω να κανω ομως αλλιως , εδω υπαρχει κατι και πρεπει αυτο το κατι να γινει γνωστο ! Στην σελιδα που δημιουργησα την radionics.gr θα διαβασεις και θα καταλαβεις , δεν υποσχομαι τιποτα , δεν δινω κανενα οραμα , ελπιδα σε τιποτα , δεν ειναι καν επιστημη , δεν επρεπε καν να υπαρχει , για αυτο αποφασισα να σας πουλησω υγρο στοιχειο Σκευασμα απο του θεου …το νερακι που ας πουμε του εχω μιλησει , του εχω δωσει μια ευχη να κανει οτι μπορει για να βοηθαει !

Αρκετα τρελο ακομα και για μενα αυτο τελικα , χτες το ανακοινωσα στους συνδρομητες μου , σημερα σας το παρουσιαζω ! Μολις το ανακοινωσα φιλος μου ειπε ..το εκανες την Ημερα του Αγιου Σαββα , δεν το ειχα υπολογισει να γινει , σημερα ειναι η γιορτη μου και το εχω υπολογισει να γινει σαν δωρο στο εαυτο μου , ενα δωρο που οφειλα να κανω στην εξελιξη μου !

Ακολουθω παντα την καρδια μου και το Ηθος μου , το παρουσιαζω χωρις να το κρυψω , χωρις να φοβηθω και με την ιδια αποφαση να το κανω γνωστο παντου θα το κατεδαφισω την ιδια στιγμη που αποδειχθει οτι αυτο το Ομιλων νερο-Υγρο στοιχειο δεν κανει …κατι, δεν προσφερει κατι !

ΔΕΝ ανηκει στα φαρμακα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ και μαλλον δεν ανηκει σε τιποτα που σημερα εχει μπορεσει ο πολιτισμος μας να περιγραψει , για την επιστημη μας σημερα η Ραδιονικη ειναι μια ψευδοεπιστημη που δεν μπορει να προσφερει τιποτα , απο την αλλη εμενα το ομιλων νερο με εχει βοηθησει σε πραγματα , μπορει να ειναι πλασεμπο , μπορει να ειναι απλη τυχη , μπορει να ειναι η ευχη μου δυνατη …!

Διαβαστε σωστα την σελιδα , οποτε αποφασισετε να πειραματιστειτε και εχετε κατι ιδιαιτερο που αναζητατε στειλτε μου εμαιλ να το συζητησουμε , ο χρονος , οι συνανθρωποι μας , οι δοκιμες , οι κριτικες θα ειναι ισως ο καλυτερος μπουσουλας για να δουμε τι μπορει να κανει ενα αγνο νερακι του θεου …που καποτε μιλησαμε μαζι !

Χρονια μου Πολλα … και χρονια πολλα σε ολους τους συνθρωπους μου οπως και να τους λενε !

https://www.radionics.gr/

Stranger ..

Back to blog